Byte eller retur av vara

Sänd oanvänd vara, med sticker och label i retur till vårt e-lager, gärna i samma förpackning som du mottog din order i. Bifoga kopia av din order, ange om byte eller retur önskas. Återbetalning sker när retur ankommit till oss. OBS det kan ta upp till 4 dagar innan. beloppet finns på ditt konto. Vid retur står du för fraktkostnaden.

Reklamation av vara

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot din vara. Thorberg tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan.

Synligt fel: anmäls direkt till info@thorbergdesign.se. Emballaget sparas för eventuell reklamation till posten för transportskada.

Dolt fel: anmäls till info@thorbergdesign.se inom 3 dagar från mottagandet av varan. En produkt som vi anser är felaktigt expedierad, alternativt skadad byter vi självklart ut.

Hur du returnerar en vara

Vi levererar fraktfritt till våra privatkunder världen över. Om du ej är nöjd med ditt köp och vill byta eller returnera din vara eller har en reklamation skickas produkten till oss på följande adress:

Thorberg Bucuti AB
Artillerigatan 83, Gatuplan
115 30 Stockholm
Sweden

Skicka inte returer som rekommenderad (REK) försändelse eller Express. Då vi måste då gå och hämta din retur på företags posten.

Namn och ordernummer måste medfölja vid retur till oss, annars kan vi ej behandla den.
Du betalar själv frakten för returen, vid reklamation ersätter vi dig för dina portokostnader i efterhand. När vi mottagit returen sänder vi dig antingen en ny vara eller skapar en kredit på motsvarande belopp.