VILKA BETALSÄTT FUNGERAR PÅ THORBERG

När du beställer varor från oss kan du betala på följande sätt: Betalköp, Klarnafaktura och Klarnakonto eller DIBS/Nets. Läs mer om våra köpvillkor och betalningsmetoder här.

VILKA KONTOKORT ACCEPERAS PÅ THORBERG?

Vi accepterar VISA och Mastercard.

HUR SKÖTER JAG MINA LÄSGLASÖGON?

Putsa dem med en putstrasa. Om de behöver rengöras, använd glasögonputs eller milt diskmedel.

JAG HAR FRÅGOR OM MIN FAKTURA OCH BETALNING?

Vid köp genom vår webshop går alla betalningar genom Klarna eller DIBS/Nets. Har du frågor, kontakta Klarna eller DIBS/nets direkt.

JAG HAR FRÅGOR TILL KLARNA, DIBS/Nets.   HUR GÖR JAG?

Eftersom Klarna och DIBS/Nets är ansvariga för våra kundfakturor, ska du som har frågor alltid kontakta dem direkt. Du kanske behöver kontodetaljer, eller vill dela upp din betalning eller har fått en påminnelse som du inte förstår? Kontakta i så fall Klarna direkt.

NÄR DRAS SUMMAN FRÅN MITT KORT?

Summan dras från ditt kort i samband med att vi skickar ditt paket. Summan reserveras i samband med ditt köp men dras inte förrän vi skickar ditt paket.

HUR BETALAS PENGARNA TILLBAKA VID EN RETUR OCH NÄR FÅR JAG MIN ÅTERBETALNING?

När du återlämnar produkter får du pengarna tillbaka inom 10 dagar. Din retur återbetalas alltid med samma betalningsmetod som vid ditt köp.

VILKA LEVERANSKOSTNADER TILLKOMMER NÄR JAG HANDLAR ONLINE?

Thorberg Läsglasögon har alltid FRI FRAKT. OBS! Gäller ej returer!

HUR LÅNG LEVERANSTID HAR NI?

Order sänds vanligtvis från oss inom 1-3 arbetsdagar.

HUR RETURNERAR ELLER BYTER JAG EN VARA SOM JAG HAR BESTÄLLT FRÅN THORBERG?

Du har rätt att byta och returnera en vara i upp till 14 dagar efter det att du har fått ditt paket. Se bara till att varorna är oanvända, har kvar sticker och label och i övrigt felfria.

HUR VET JAG VILKEN STYRKA JAG SKA VÄLJA?

Testa med ett par läsglasögon och håll t.ex. en tidning på normalt läsavstånd. Ser du bra nu så är det rätt styrka för dig. Är du osäker kan du hos de flesta Optiker kan du få hjälp med val av styrka.