VĂ„rt produktutbud

Our hottest news

Reading glasses nelly dizzy lorene

Let your eyes talk with thorberg reading glasses

Köpinformation

VÄra köpvillkor

Vid ett köp hos Thorberg sÄ gÀller vÄra köpvillkor, dessa syftar till att du som kund alltid ska veta vad som gÀller vid eventuella hÀndelser sÄ som leveransförsening. Köpvillkoren finns ocksÄ till för att du som kund ska kÀnna dig trygg med att veta vad som gÀller kring bland annat pris, betalning, garanti, ÄngerrÀtt och öppet köp, reklamation, sekretess och frakt & retur. LÀs mer

Vanliga frÄgor

‱ VILKA BETALSÄTT FUNGERAR PÅ THORBERG?
NÀr du bestÀller varor frÄn oss kan du betala pÄ följande sÀtt: Betalköp, Klarnafaktura och Klarnakonto. LÀs mer om vÄra köpvillkor och betalningsmetoder hÀr.

‱ VILKA KONTOKORT ACCEPERAS PÅ THORBERG?
Vi accepterar VISA och Mastercard.

‱ NÄR DRAS SUMMAN FRÅN MITT KORT?
Summan dras frÄn ditt kort i samband med att vi skickar ditt paket. Summan reserveras i samband med ditt köp men dras inte förrÀn vi skickar ditt paket.

‱ HUR BETALAS PENGARNA TILLBAKA VID EN RETUR OCH NÄR FÅR JAG MIN ÅTERBETALNING?
NÀr du ÄterlÀmnar produkter fÄr du pengarna tillbaka inom 30 dagar. Din retur Äterbetalas alltid med samma betalningsmetod som vid ditt köp.

‱ VILKA LEVERANSKOSTNADER TILLKOMMER NÄR JAG HANDLAR ONLINE?
Thorberg LÀsglasögon har alltid FRI FRAKT. OBS! GÀller ej returer!

‱ HUR LÅNG LEVERANSTID HAR NI?
Leveransen tar vanligtvis upp till 3-5 arbetsdagar. Detaljerad leveransinformation hittar hÀr.

‱ HUR RETURNERAR ELLER BYTER JAG EN VARA SOM JAG HAR BESTÄLLT FRÅN THORBERG?
Du har rÀtt att byta och returnera en vara i upp till 14 dagar efter det att du har fÄtt ditt paket. Se bara till att varorna Àr oanvÀnda och felfria.

‱ HUR VET JAG VILKEN STYRKA JAG SKA VÄLJA?
Testa med ett par lÀsglasögon och hÄll t ex en tidning pÄ normalt lÀsavstÄnd. Ser du bra nu sÄ Àr det rÀtt styrka för dig.   

‱ HUR SKÖTER JAG MINA THORBERG BÅGAR?
Putsa dem med en putstrasa. Om de behöver tvÀttas, anvÀnd en mild tvÄl eller milt rengöringsmedel. AnvÀnd ALDRIG Yes eller Ajax!

‱ JAG HAR FRÅGOR TILL KLARNA, HUR GÖR JAG?
Eftersom Klarna Àr ansvarig för vÄra kundfakturor, ska du som har frÄgor till Klarna alltid kontakta dem direkt. Du kanske behöver kontodetaljer, eller vill dela upp din betalning eller har fÄtt en pÄminnelse som du inte förstÄr? Kontakta i sÄ fall Klarna direkt hÀr.

Byte och retur

Du har rÀtt att byta och returnera en vara i upp till 14 dagar efter det att du har fÄtt ditt paket. Se bara till att varorna Àr oanvÀnda och felfria. Om du ej Àr nöjd med ditt köp och vill byta eller returnera din vara samt har en reklamation skickas produkten till oss pÄ följande adress via företagspaket:

Thorberg | Bucuti AB
Box 24093 104 50 Stockholm
Sweden

Om varan skickas via rekommenderad försÀndelse kan vi ej avhÀmta den, den mÄste skickas som företagspaket alternativt vanlig försÀndelse. Namn och ordernummer mÄste medfölja vid retur till oss, annars kan vi ej behandla den.  

LĂ€s mer om Byte och Retur.

Thorberg – skandinavisk design sedan 2005

Vi tror pÄ hÄllbarhet och Fashion

Att skapa modeller för alla Àr en omöjlighet men att skapa modeller för mÄnga, Àven till den mest krÀsne, kvinna som man, det Àr fullt möjligt och vÄr mÄlsÀttning. Thorberg lÀsglasögon har en behaglig passform och ligger alltid i framkanten med senaste fÀrg och form. VÄra glasögon Àr svensk design. Vi följer modebranschens sÀsonger med en vÄr sommar och en höst vinterkollektion.

Se vÄrt utbud

Skydda ögonen mot skadligt blÄtt ljus

Vi spenderar mer och mer tid framför digitala skÀrmar som exponerar oss för blÄviolette UV-ljus. Den höga nivÄn av exponering för blÄtt ljus bÀr med sig en del skadliga symptom som anstrÀnger och pÄverkar ögat. VÄra Blue Light LÀsglasögon har ett blÄljusfilter som absorberar det skadliga blÄa ljuset innan det nÄr dina ögon.

Se vÄra blue light lÀsglasögon

Fri frakt & Snabba leveranser

Vi pÄ Thorberg vill att du ska trivas i dina bÄgar och ser lÀsglasögon som ett sÀtt att visa upp bÄde din personlighet och stil. Med stolthet kan vi erbjuda dig en svenskdesignad kollektion lÀsglasögon i hög kvalitet. Vi arbetar med egna gjutformar och direkt mot fabrik och kan dÀrför erbjuda dig det bÀsta priset. Vi hoppas att du lyckas finna just dina glasögon hos oss pÄ Thorberg!

Shoppa nu